ThetaTantra masszázs

ThetaTantra masszázs Budapesten

A tantra szanszkrit eredetű szó. A „tan” szótő „tágulást”, „szövetet”, szövedéket jelent, amely mindannyiunkat összefűző kozmikus összekapcsolódást szimbolizálja. A tantrikus teremtéstörténet szerint Shakti, az isteni női princípium és Shiva, az isteni férfi princípium. A hindu hagyományok szerint Shiva a tiszta tudatosság és annak legextatikusabb állapotának megtestesítője, Shakti pedig a tiszta energiáé. Shakti és Shiva spirituális és szexuális egyesülésével teremtették meg az univerzumot.

A tantra masszázs egyfajta beavatás, amely az alkalmazott energia átalakító erejével segíti, hogy érzékeid megnyitásával összeköttetésbe kerülhess lényed mélyebb valóságával, női és férfi minőségeid teljesebb megtapasztalásán keresztül. A masszázs segítségével testi-lelki-érzelmi elfojtások, blokkok oldódnak fel, tisztulnak ki szabad utat engedve az energiák szabad áramlásának,  az öröm, a boldogság és a kreatív energiák felszabadulásának.

A ThetaTantra masszázs középpontjában az érintés, az érzékek és érzékiség felébresztése áll. A masszázst terápiás jelleggel végzem, a határaid maximális tiszteletben tartásával. Mindemellett az egész tested figyelemben, elfogadásban és szeretetben részesül, hogy megtapasztalt önmagadban és testedben rejlő csodát, harmóniát, és ezzel egyidejűleg élvezd a lazítást, az érzékiséget és a harmóniát testedben-lelkedben. 

A masszázs megkezdése előtt theta agyhullámra hangolódunk, amely segítségével a gyógyulás szeretetteljesebben és finomabban, de ugyanakkor nagyobb mélységekben történik meg.

A masszázshoz minőségi olajat és aromákat használok. A masszázs előtt és után is van lehetőség zuhanyzásra.

A masszázsra előre egyeztetett időpontban van lehetőség e-mailben a girishaandrea@gmail.com e-mail címen.

A 1,5 órás Holisztikus ThetaMasszázs ára 80.000 Ft

A masszázs időpontját
24 órával megelőző lemondás esetén: 100% fizetendő.
72-24 órával megelőző lemondás esetén: 50% fizetendő.  

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme