Női Intim triggerpontos masszázs

Mindannyian szabadnak és szeretetre születtünk erre a világra. Ez lelkünk természetes állapota. Azonban különböző szinteken ehhez a tiszta állapothoz hozzáadódhattak negatív hitrendszerek, kondíciók, családi, nemzeti, vallási, közösségi, kollektív mintázatok, irányzatok, programok, hitrendszerek, valamint szóbeli, mentális, érzelmi, fizikai, anyagi, szexuális, illetve lelki erőszakos cselekmények.

A múltbeli traumatikus tapasztalatok elraktározódtak a fizikai test izomzatában, szöveteiben sőt sejt szinten is. Ennek eredményeként a testben blokkok keletkeznek és akadályozzák az energiaáramlást a trauma által okozott területen. Ezen túlmenően minden nemkívánatos, illetve erőszakos szexuális együttlétek, szélsőséges és függőséges szexualitás érzelmi tartalma, valamint a kellemetlen, nem tisztázott (titkokkal, fenyegetéssel övezett) fájdalmas érintések, (orvosi) beavatkozások, (magzati) veszteségek lenyomata is rögzül a nemi szervek izomzatában és nagyon lassan építi fel a nyomást, feszülést az adott területen, amiről nem is gondolnánk, hogy ilyen hatással vannak az intimitásunkra, befogadóképességünkre, termékenységünkre és teremtőerőnkre.

Valójában a nemi szervek ki vannak téve a gyermekkori meghatározó érintéseknek, szavaknak, érzelmi manipulációnak, amelyek sok esetben nem feltétlenül szexuális töltetűek. Mégis szégyenérzetet, bűntudatot, megbélyegezettség érzését generálják, amelyek az idő során legtöbbször önváddal  és önbüntető mechanizmusok által érzéketlenséget, orgazmusképtelenséget, testképzavart, meddőséget, női betegségek kialakulását (görcsös/rendszertelen/korai kimaradó menstruáció, bakteriális/gombás fertőzések, inkontinencia, mióma, ciszta, PCOS, polip, rák, endometriózis, vaginizmus, vulvodynia, erős tünetekkel járó menopauza, stb.) okozzák. 

A medence területe a legnagyobb tároló helye ezeknek a negatív lenyomatoknak, valamint a női nemi szerveket érintő beavatkozások és megbetegedések is nagymértékben csökkentik a szexuális élvezetek megélését, valamint megakadályozzák az orgazmusok teljes élvezettel történő megtapasztalását. Ezáltal a test önvédekező mechanizmusa beindul. Egy páncél kialakításával a test elkezd védekezni, hogy csökkentse a sebezhetőségét, érzékenységét a fájdalommal, a diszkomforttal és a lehetséges veszélyekkel szemben. Ezzel a folyamattal párhuzamosan azonban csökken a test által érezhető és megtapasztalható élvezet és érzékenység is.

A páncélos jóni tünetei:

 • kemény szövetek a hüvely falán  
 • érzéketlen területek a jóniban vagy teljes érzéketlenség
 • hüvelyszárazság
 • a test, különösképpen a nemi szervek érzékenységének/érzékelésének hiánya
 • összehúzódott, beszűkült vagy kemény belső izomzat a jóniban
 • kemény vagy túlérzékeny (fájdalmas) méhnyak
 • fájdalmak szexuális együttlét során
 • kicsi csomók, göbök a hüvely falán
 • mély hüvelyi orgazmus, G-pont vagy teljes testes orgazmus  képességének a hiánya  
 • orgazmus nélküliség
 • a klitorisz erős izgatásának igénye (pl. mint egyetlen lehetőség klimax esetén)
 • nem tudatos vagy dühből megélt szex
 • hosszú idejű érzelmi/testi kínzás
 • a test nem tisztelése, illetve a test jelzéseinek figyelmen kívül hagyása hosszabb ideig
 • olyan szexuális együttlét, ami nem esett jól vagy nem kívánatos volt (akár egy-egy része, de nem volt erő, képesség a nemet mondásra)
 • nem tisztázott, nem kimondott határokkal megélt szexuális együttlétek
 • a fentiekben elmített núi nemi szervi betegségek
 • meddőség
   

A lelki és érzelmi munka mellett a fizikai testünkből is szükséges kitisztítani a lerakódott lenyomatokat. A mély izomzatot érintő de-armouring (páncéltalanító) masszázs egy nagyon régi módszer, amelyet ősi kultúrákban is használtak a szexuális energiák felszabadításán túlmenően a múltbeli fájdalmakat hordozó életenergia felszabadítására, az egészség és az öröm minden szintű megélése érdekében. Számos amerikai őslakos nép tradícióiban a fizikai test blokktalanítására, valamint érzelmi, lelki és energetikai gyógyításra is alkalmazták ezt a módszert.  

Az eredeti masszázstechnikát a traumaoldó masszázsom keretében az elmúlt közel 20 évben világszerte a legnevesebb tanítóknál elsajátított több száz módszerrel kiegészítve holisztikus rendszerbe építetten alkalmazom, egyénre szabottan a valódi változás elérése érdekében. 

Ezen páncél (védőréteg) elengedése lehetővé teszi:

 • a női test egészséges, harmonikus állapotának visszaállítását
 • az öröm és élvezet, valamint az orgazmus forrását okozó korlátok felszabadítását
 • az orgazmusképesség növekedését
 • az egészséges núi ciklus beállítását
 • az egészséges testképet, önelfogadást, önszeretetet, önértékelést
 • mélyebb, intenzívebb kapcsolódást önmagunkhoz, saját intimitásunkhoz
 • ezáltal  határtalanabb örömteli kapcsolódást biztosítva másokhoz, a partnerünkhöz
 • visszakapcsolódást a testünkhöz
 • igényeink, szükségleteinek tisztább kommunikációját és nem utolsó sorban
 • határaink könnyed meghúzását.
   

A nyugodt test és elme képes olyan orgazmikus energiahullámokra, amelyek pozitívan töltenek, valamint a kundalini (kígyóeő) felébresztésére. Az orgazmus a szexuális energia azon formája, amely az alapcsakrából indul ki és a gerinc mentén a koronacsakráig emelkedik fel. A szexuális energia képes megsokszorozni az életerő energiát (csi, prána) és táplálni a szerveket és a sejteket a testben.

A feszültség és az elfojtott érzelmek elengedésében is segít a traumaoldó masszázs, amelynek eredményként a hüvely fala sokkal selymesebbé, bársonyosabbá, nedvesebb, pulzálóbbá, élettel telibbé és érzékenyebbé válik. A páncéltalanított jóni könnyedén megnyílik a szexuális együttlétre és képessé válik mélyebb élvezetekre a teljes testben és a szívben. NŐként sokkal magabiztosabbnak, fiatalosabbnak, szexinek, kívánatosnak és vibrálónak érzed magad és ezáltal ez a belső érzés azonnal megjelenik a külső megjelenéseden is.

Már az első alkalom után is azonnal érzékelhető a változás és akár újabb típusú orgazmusok megélése is megtapasztalható, mint például a völgy orgazmus, méhnyak, g-pontos, a méh orgazmus vagy akár a teljes testes orgazmus, multiorgazmus. Továbbá a páncéltalanított nők kevesebb fájdalommal, illetve orgazmikusan képesek szülni. A traumaoldást követően egy új női minőségben, a nőiességet, mint ajándékot megélve van lehetőség a továbblépésre, hogy meghaladva az áldozat szerepet, kiteljesedhessen a nagybetűs Női minőség. 

 

 

A 7 órás komplex módszerekkel ötvözött holisztikus masszázsra előre egyeztetett időpontban van lehetőség e-mailben, a girishaandrea@gmail.com e-mail címen. 

 

Elégedettségi garancia: 

Hosszú évek óta küzdesz a problémáiddal, számtalan pszichoterápiás, önismereti utat bejártál, különböző módszereket kipróbáltál, alkalmaztál, de ennek ellenére még mindig nem történik meg az a várva várt teljes áttörés? Az általam kidolgozott masszázzsal ez 100%-ban sikeresen megtörténik! Mindaz, amire készen állsz, megérkezik!

Az esetek 90%-ban elegendő egyetlen alkalom a masszázsból, nem szükséges megismételni. 10%-ban szükség van második alkalomra is 12-24 hónapot követően.

 

A masszázs időpontját 
24 órával megelőző lemondás esetén: 100% fizetendő,
72-24 órával megelőző lemondás esetén: 50% fizetendő.

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme