ThetaÉrzéki masszázs

Az érzéki masszázs a klasszikus tantra masszázs technikájára épül. A masszázs finom, lágy mozdulatokkal a test ellazítását az érzékek felébresztését segíti elő. A masszázs különlegessége, hogy valamennyi érzékszerv érzékelésének felébresztését, aktiválását, illetve felerősítését segíti.

Az érzéki masszázs célja nem a vágy felébresztése és kielégítése, hanem a test felfedezése és az érintésekre adott válaszaival való játszadozás. A masszázs ideje alatt az adott pillanatban tudatosan megélt testi érzetek és érzelmek segítik a hétköznapjaidban tested és annak jelzéseinek megfigyelését, észlelését. A masszázs támogatja továbbá, hogy tisztelettel, elfogadással és szeretettel fordulj önmagad felé, valamint képessé válj megadni önmagadnak mindazt, amire tested, lelked szomjazik és kielégítését ne kívülről várd el.

Szerető, gondoskodó érintésre születésünk első pillanatától kezdve szüksége van a testünknek úgy, mint a levegővételre vagy akár a tiszta vízre. Az idő és az évek előrehaladtával,  felgyorsult mindennapjainkban egyre inkább beszűkülnek lehetőségeink, valamint rövidül az az idő is, amit tartalmi együttlétekre, az érintés pillanatának élvezetére szentelünk. Arra, hogy az érintésben megtapasztaljuk teljességünket és egységünket önmagunkkal és az univerzummal.

A ThetaÉrzéki masszázst terápiás jelleggel, kézzel végzem, határaid maximális tiszteletben tartásával. A masszázs megkezdése előtt theta agyhullámra hangolódunk, amely segítségével az érzékek felébresztése szeretetteljesebben és finomabban, de ugyanakkor nagyobb mélységekben történik meg.


A masszázshoz minőségi olajat és aromákat használok. A masszázs előtt és után is van lehetőség zuhanyzásra.

A masszázsra előre egyeztetett időpontban van lehetőség e-mailben a girishaandrea@gmail.com e-mail címen.

A 1,5 órás Holisztikus ThetaMasszázs ára 80.000 Ft

A masszázs időpontját
24 órával megelőző lemondás esetén 100% fizetendő
72-24 órával megelőző lemondás esetén 50% fizetendő.

Kapcsolat

1063 Budapest Szív utca 30. 3/11.
t: +36 30 900 5452
e: girishaandrea@gmail.com
Szeretettel várom a jelentkezőket!
Írjon nekem!
Neme